Straight Edge Co Admin
Mesaj Sayısı : 350 Saygınlık : 601 Kayıt tarihi : 15/01/10 Yaş : 28 Lakap : Kabus 1914
| Konu: WWE nin hali C.tesi Tem. 10, 2010 10:22 am | |
| Şuna bakın jack swagger ana kemer mücadelesi veriyor. US kemerini alamıyan adama MITB veriliyor. Tabi buda var MITB de doğru düzgün bi adam yokki. Kane Kofi ve Mclntyre vardı. Kofi alsaydı daha hayırlı olurdu. Randy adamlarıyla maç yapcağına o maçta yer alsaydı kesin kazanırdı. Eskiden kaliteli güreşçiler yer alıyodu. Edge RVD ve 2 kerede Punk aldı bunlar Swagger ın çok çok üstünde kişiler. Yani bu wrestlemania daki mıtb batırdı bence. Neyse şimdide sd ye gelelim. 1 sene önceki sd ye hatırlasanıza edge jeff whc için ter döküyodu. Rey ve jericho da ic için her insan bunları izlerdi süper reytingleri vardı smackdownun. SD nin şimdiki haline bakın Jack wm den beri hep sd nin maint even tinde. Over The Limitte smackdownda ana kemer mücadelesini Punk ve rey vercekken. jack ve big show veriyor. Hadi bu durumda big show a bişey demiyorum. Ama rey punk ve big show çekişmesi olsa daha güzel olmazmıydı. Rawa gelelim Chris Jericho kariyerini batırdı. Bunu güreşmania da gördüm. Cena en tepedeki adam olarak seçildi ve Cenayla herkes maç yaptı. En tepedeki adam değişse daha güzel olmazmı. Bu arada WWE evan ı yükselteyim derken jericho yu batırıyor. Edge ve Randy kapışması ana kemer için olsa daha süper olur. Güreşmania da okuduğuma göre WM reytingleri her geçen yıl azalıyor. Çünkü insanlar aynı feudları görmekten sıkıldı. Şimdi bakın Cena ve Sheamus feudu aynı feudu 7 ay önce gördük. Cena edge dicez. Kaçıncı olcak bu. WWE nin yeni bir süper yıldıza ihtiyaç var. McLntyre geldiğinde dedim heralde ilerde bu olcak oda olmadı noluyo anlamıyorum. İnsanlar artık TNA yi izliyo. Undertaker TNA ye gitse öyle bir reyting artarki. Yani fox bile göstermeye başlar TNA yi neyse benden bu kadar yorumları beğendiyseniz + rep isticektimde | |
|
Triple H Aktif üye
Mesaj Sayısı : 60 Saygınlık : 139 Kayıt tarihi : 28/06/10 Yaş : 29 Nerden : Bilgisayardan :D Lakap : Hunter Hearst Helmsley (HHH) , The Game , Terra Ryzing
| Konu: Geri: WWE nin hali C.tesi Tem. 10, 2010 2:18 pm | |
| Cena kendisinden WWE Title ı alan güreşçilerle feuda giriyor .. Bu hep böyle oldu,böyle olacak ...Evan Bourne çok iyi yerlere gelemez ...Bir Chris Jericho fanı olarak Jericho'yu Evan ile Feuda girecek kadar küçülttüler ...Jericho'yu bu hallere getiren,Rey Mysterio ya Smackdown u ele geçirten John Cena yı WWE nin yıldızı yapan RAW şovunda sürekli kendisini gösterten ve diğerlerine babayı aldırtan WWE yi ŞİDDETLE KINIYORUM !!! | |
|
Chris Jericho Asil Üye
| Konu: Geri: WWE nin hali C.tesi Tem. 10, 2010 2:42 pm | |
| WWE'de genelde maçları hep faceler kazanıyor.Heeller haklarıyla çok nadir maç kazanıyorlar.Bu yüzden onlar daha çok küçük düşmüş aptal rollerde gibi gözüküyor.Jericho'nun ne kadar büyük bir güreşçi olduğunu hepimiz biliyoruz zaten.Adam Wrestlemania ve Extreme Rules'ta WHC maçına çıktıktan sonraki PPV'de Evan Bourne ile maç yapıyor.Bu nasıl bir saçmalıktır anlayabilmiş değilim.Jericho bu durumdan rahatsız olduğu için güreşi bırakmayı düşünüyormuş :S.Gerçekten böyle bir şey olursa Jericho'ya çok yazık olur ama WWE belki akıllanır. | |
|
Straight Edge Co Admin
Mesaj Sayısı : 350 Saygınlık : 601 Kayıt tarihi : 15/01/10 Yaş : 28 Lakap : Kabus 1914
| Konu: Geri: WWE nin hali C.tesi Tem. 10, 2010 9:51 pm | |
| İkinizede + rep çok haklısınız. WWE is setting. Good now everyone is watching TNA | |
|